Tarieven

Landelijke dekking

De nr 1 in België

Voor particulieren, bedrijven en overheden

Scherpe tarieven + subsidie 2019

Partners van https://www.debodemafsluiter.be leveren goede kwaliteit tegen scherpe tarieven mét garantie. Standaardtarieven zijn moeilijk aan te geven omdat onze ervaring is dat situaties en problemen verschillen van geval tot geval.

Elke kruipruimte heeft weer andere afmetingen, soms is een combinatie van meerdere methodes nodig (bijvoorbeeld schelpen én zand of isolatiechips). Soms dienen aanvullende werkzaamheden verricht te worden zoals gaten boren in funderingen of vloeren of kruipluiken maken etc. Ook voor de vele andere werkzaamheden die we verrichten naast het isoleren van kruipruimtes zijn standaardtarieven lastig.

Subsidie 2019: 1 subsidie

Kruipruimte isolatie en vloerisolatie vallen onder de (permanente) regeling voor ENERGIEBESPARENDE MAATREGELEN . De arbeidskosten bij het energiebesparend isoleren van vloeren, muren en daken bij woningen ouder dan 2 jaar, vallen onder het 9%-tarief. Ook schelpisolatie valt onder de regeling.

De belangrijkste voorwaarde is dat de Rc-waarde (de warmteweerstand) van de scheidingsconstructie voldoet aan de warmteweerstand die geldt voor bestaande woningen (Rc-waarde 1,3).

 

Standaard Tarieven Lastig Daarom Gratis Offerte

Aangezien u behoefte zult hebben aan een exacte prijs en niet alleen richtprijzen kunt u via deze website snel, eenvoudig, gratis en geheel vrijblijvend een offerte opvragen door het internetformulier correct en zo duidelijk mogelijk in te vullen en aan ons te versturen.

Indien u die compleet invult en naar ons verstuurt, dan garanderen wij op doordeweekse dagen een responstijd van 24 uur (indien inspectie onzerzijds niet meer noodzakelijk is, in vakantieperiodes kan het langer duren).

Financiering door Energiebespaarlening

Informeer bij uw gemeente of u in aanmerking komt voor de zogenaamde Energiebespaarlening: een lening met heel lage rente en soepele terugbetaalmogelijkheden bestemd voor het verduurzamen en/of isoleren van uw woning.

Disciplines De Bodemafsluiter

 • Inspectie en advies vochtige en koude kruipruimtes en oplossingen daarvoor zoals bodemafsluiting en kruipruimte isolatie
 • Inspectie en advies blazen en spuiten zand ten behoeve van ophogen kruipruimtes, terrassen, daktuinen etc.
 • Inspectie en advies blazen en spuiten schelpen ten behoeve van vochtbestrijding kruipruimtes, terrassen, daktuinen etc.
 • Inspectie en advies blazen en spuiten isolatiechips ten behoeve van vochtbestrijding kruipruimtes etc.
 • Creëren kruipruimtes en kelders middels vacuümzuigtechnieken (niet de constructie zelf, alleen wegzuigen zand en grond)
 • Nieuwe bodemafsluiting en kruipruimte-isolatie middels aanbrengen zand of schelpen (vochtbestrijding)
 • Ophogen kruipruimtes middels blazen / spuiten zand
 • Ophogen terrassen middels blazen / spuiten zand
 • Creëren daktuinen middels blazen / spuiten zand of grond of schelpen of grind of korrels of andere materialen
 • Aanbrengen / blazen / spuiten zand tussen wand en damwandprofielen alsmede andere bijzondere ruimtes
 • Stankbestrijding en ongediertebestrijding in combinatie met nieuwe bodemafsluiting of kruipruimte isolatie
 • Alle andere werkzaamheden die met het blazen en zuigen van droge stoffen hebben te maken.

Kruipruimte Isolatie Specialisten

Achter De Bodemafsluiter zit een groep van gerenommeerde en gespecialiseerde bedrijven die aanvullende werkzaamheden verrichten die allen te maken hebben met vocht en stankproblemen in kruipruimtes.

Deze bedrijven zijn gecertificeerd en erkend en voeren duizenden projecten per jaar uit en beschikken over veel ervaring.

WERKZAAMHEDEN WORDEN MET GARANTIE UITGEVOERD.