Debodemafsluiter.be

Specialisten op het gebied van bodemafsluiting, kruipruimtes isoleren, vloeren isoleren, kruipruimte maken, kruipruimtes leegzuigen, kelders maken, sleuven zuigen, terrassen en kruipruimtes ophogen, drainages en rioleringen plaatsen. Werkzaam door geheel België.

1
Uw contactgegevens
Uw bedrijfsnaam (optioneel)
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Postcode
Straatnaam
Huisnummer
Woonplaats
TelefoonZonder geldig telefoonnummer wordt uw aanvraag niet in behandeling genomen!
De werkzaamheden waar u aan denkt:
Kruipruimte Isolatie/Vloerisolatie
Zandblazen/zandspuiten
Zandzuigwerkzaamheden
Overige werkzaamheden
Afmetingen kruipruimte/tuinAantal m2 (lengte x breedte)
1m2
0
100m2
Afstand straat tot kruipluik/tuin in metersAfstand straat tot kruipluik/tuin in meters
1m
0
100m
Toelichting wensen/problemen/afmetingen etc.S.v.p. zo uitgebreid mogelijk omschrijven
0 /

(Let op: een onvolledig ingevuld formulier kan door ons NIET in behandeling worden genomen. Een correct telefoonnr en e-mail adres zijn verplicht.)

Previous
Next

Volledig gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen

Op deze pagina kunt u volledig vrijblijvend en gratis een offerte aanvragen door het correct invullen van het formulier op deze bladzijde. U zit absoluut nergens aan vast en het kost u slechts 1 minuut werk.

Hoe werkt het?

U vult het bovenstaande formulier in en drukt op ‘gratis offerte aanvragen.’ Uw aanvraag komt bij ons binnen waarna deze gecontroleerd wordt op volledigheid van gegevens. Uw aanvraag wordt daarna in behandeling genomen door één van de erkende partners van Debodemafsluiter.nl. Elke partner is door ons gecontroleerd en expert in de betreffende werkzaamheden. Binnen 1 tot enkele werkdagen ontvangt u hetzij per e-mail, hetzij per post een aanbieding. Indien gewenst en noodzakelijk wordt een vrijblijvende inspectie van de kruipruimte of anderzins uitgevoerd om u zo de correcte oplossing te kunnen bieden.

Toelichting

Wilt u aanvullende foto’s/tekening/documenten sturen? Of werkt het formulier niet naar behoren op uw computer? Mail ons dan via offerte-aanvraag@debodemafsluiter.be

Door het verzenden van deze gegevens bespaart u geld: u ontvangt tarieven en documentatie van een erkende bodemafsluiter.nl partners. Gratis en zonder enige verplichting.

INZAKE KELDERBOUW: Hier kunt u alleen een offerte aanvragen voor het wegzuigen van zand/grond  ten behoeve van kelderbouw. Indien u een offerte wilt ontvangen voor de CONSTRUCTIE & BOUW van een kelder, klik dan hier.

Waarom wij uw gegevens nodig hebben

Deze website is specifiek bedoeld voor het verstrekken van informatie over onder meer kruipruimte isolatie én om u snel een offerte te kunnen verstrekken.Telefonisch contact is in tweede instantie van toepassing, nl. op uw verzoek of indien noodzakelijk zullen wij telefonisch contact met u opnemen. Hoe nauwkeuriger het formulier wordt ingevuld, des te nauwkeuriger (én scherper) kunnen wij u een offerte sturen. 

Inzake 9% btw

De btw verlaging van 21% naar 9% geldt alleen voor isolatiewerkzaamheden en heeft alleen betrekking op de arbeidskosten en niet de materiaalkosten. Daarnaast heeft elke partner zicht op lokale (gemeentelijke) subsidiemogelijkheden die voor u eventueel van toepassing zijn.

Debodemafsluiter.be

  • Voor particulieren, bedrijven en overheden
  • Landelijke dekking
  • Snelle uitvoering
  • Grote capaciteit
  • Gecertificeerd
  • Garantie op alle werken
  • Vrijblijvende inspecties en offertes