Andere stoffen zuigen en blazen

 

Landelijke dekking

De nr 1 in België

Voor particulieren, bedrijven en overheden

Veel is mogelijk…

Heeft u een bepaalde substantie die naar een moeilijk bereikbare locatie moet? Dan is vacupress techniek (het verplaatsen van vaste stoffen middels lucht techniek) een uitstekende oplossing. Via speciale blaasslangen kunnen producten tot ongeveer 120 meter worden getransporteerd. (afhankelijk van het soort product (gewicht, afmetingen, vochtigheid etc.).

 

 

VOOR PARTICULIEREN, BEDRIJVEN EN OVERHEDEN

Reeds sinds 2007 online actief

Ideaal voor moeilijk bereikbare plekken

Onze werkzaamheden zijn met name interessant indien de locatie moeilijk bereikbaar is voor bijvoorbeeld een graafmachine e.d. Moeilijk of veraf gelegen plaatsen (tot op 150 meter) zijn op die manier goed te bereiken !

Daarnaast vindt er geen enkele overlast of beschadiging plaats (slechts een onschuldige blaasslang ten opzichte van een (mini)graafmachine van minimaal 850 kg).

Ophogen van verzakte tuinen of als ondergrond voor een nieuw aan te leggen terras kan snel en effectief uitgevoerd worden door middel van vacupress technieken.

Ophogen van verzakte tuinen of als ondergrond voor een nieuw aan te leggen terras kan snel en effectief uitgevoerd worden door middel van vacupress technieken.

Kruipruimte Isolatie Specialisten

Achter De Bodemafsluiter zit een groep van gerenommeerde en gespecialiseerde bedrijven die aanvullende werkzaamheden verrichten die allen te maken hebben met vocht en stankproblemen in kruipruimtes.

Deze bedrijven zijn gecertificeerd en erkend en voeren duizenden projecten per jaar uit en beschikken over veel ervaring.

WERKZAAMHEDEN WORDEN MET GARANTIE UITGEVOERD.